Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÉLET A RENDÉSZETIBEN

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium november 15-én nyílt napot szervezett, amelynek keretében a fiataloknak lehetőségük volt betekinteni az intézmény életébe, a sokrétű rendőrképzés helyszíneibe, módszereibe és a felvételi eljárás apró részleteibe. Az érdeklődőket többek között lövészeti-, bűnügyi-, szituációs-, csapatszolgálati bemutatókkal várták.

A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot hivatásuknak választanák. A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium évente kétszer nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A nyílt napon az érdeklődők megtekinthették a fegyvereket és a rendőr szakmában használatos eszközöket. Lövészeti bemutatón, szituációs lőtér feltérképezésében is részt vehettek. Rendőri testnevelés, önvédelmi technikák, az önvédelmi képzés védőeszközeinek bemutatóját és „LOCKED” Bűnmegelőzési kiállítást láthattak a jelenlévők. A nyílt napon betekinthettekk a leendő diákok a konditermbe és a tanulói szálláshelyekre. A felvételi műveltségi vizsga főbb tudnivalóiról és a fizikai alkalmassági vizsgáról is tájékoztatták a házigazdák az esemény résztvevőit.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 173

Yesterday 174

Week 173

Month 4595

All 208976

Currently are 17 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions