Vivid - VirtueMart Template

HITTANVERSENY SZERENCSEN

Hagyományaikhoz híven idén megtartotta a Kalkuttai Szent Teréz Hittanversenyt a Bolyai János Katolikus Általános Iskola május 19-én. A tudáspróbára érkeztek versenyzők Encsről, Tiszaújvárosból, Sárospatakról és Szerencsről. Negyedik alkalommal szervezte meg a Bolyai János Katolikus Általános Iskola a védőszentjükről szóló versenyt az általános iskolás diákoknak.

Bővebben: HITTANVERSENY SZERENCSEN

BEZZEG A MI IDŐNKBEN!

Ajándék utalványokat adtak át Szerencsen, a Polgármesteri Hivatalban május 17-én. Még az elmúlt év végén meghirdetett fotó- és dokumentum pályázat nyerteseit jutalmazták. Szerencs Város Önkormányzata tavaly év végén „Bezzeg az én időmben” címmel pályázatokat hirdetett szerencsi és ondi állandó lakcímmel rendelkezőknek.

Bővebben: BEZZEG A MI IDŐNKBEN!

A VILÁG LEGJOBBAI KÖZÖTT

Szakemberek véleménye alapján állították össze a TOP 50 pincészetet számláló listája, amelyre a Royal Tokaji is felkerült. A 2023-as listára pedig egyedüliként képviselve Magyarországot a mádi borászat. A borászat az 1900-as években alakult meg és azóta is töretlenül működi a térségében.

Bővebben: A VILÁG LEGJOBBAI KÖZÖTT

KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ TARCALON

Kiállítás megnyitót tartottak Tarcalon, március 15-én Bobula Zsuzsanna alkotásaiból. A kiállítás helyszínéül szolgált a hatputtonyos borfalu galériaterme, ahol szívesen fogadták a látogatok. A megnyitón Györgyné Újvári Mária köszöntötte a megjelenteket, majd beszédében hangsúlyozta, hogy egy újabb gyönyörű kiállításra gyűltek össze.

Bővebben: KIÁLLÍTÁS MEGNYITÓ TARCALON

KIVÁLÓSÁGOK A SZAKMÁKBAN

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara május 10-én köszöntötte a Szakma Sztár versenyen résztvevők borsodi diákokat. Az idén 16. alkalommal szervezték meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara országos szakmai tanulmányi versenyeit, melyek döntőit április 24-25. között tartották a Szakma Sztár Fesztivál keretében Budapesten, a Hungexpo Budapesti Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Bővebben: KIVÁLÓSÁGOK A SZAKMÁKBAN

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 113

Yesterday 188

Week 1557

Month 7814

All 575984

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions