Vivid - VirtueMart Template

Csarnokot építenek a volt cukorgyár területén

Az egykori cukorgyár területén az elmúlt évben a Li-nép Team Kft. dolgozói kívül-belül felújították a volt kazánház épületét, amely projektnek eleme volt a kamion parkoló, az optikai kábel kialakítása, valamint a kerítés kialakítása. A cukorgyár területén található kazánház épületétől nem messze tavaly novemberben a kivitelező megkezdte a 2500 négyzetméteres csarnok építését. A cég munkatársai jelenleg is dolgoznak az építési területen, a vázszerkezetet szendvics panelekkel látják el.

Kondipark a Tatay Sporttelepen

Az elmúlt időszakban Szerencs városában több kondiparkot alakítottak ki a Zöld Város projektnek köszönhetően. Ebben a vírusos időszakban még fontosabbá vált az egészségünk védelme, immunrendszerünket aktív sportolással erősíthetjük meg. Ehhez nyújthat segítséget a Tatay Zoltán Sporttelepen hamarosan megépülő kondipark is, hiszen azt tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz hozzátartozik a mozgás is.

A védőoltás életeket menthet

Szerencsre is megérkezett a koronavírus-járvány harmadik, felfutó szakasza. Napról-napra nő a betegek száma, többen kórházi kezelést kapnak, a súlyos tünetekkel rendelkezők közül többen már lélegeztetőgépre is kerültek. Ezért kiemelten fontos az óvintézkedések betartása és a már rendelkezésünkre álló védőoltásoknak a felvétele. Nem késő még regisztrálni a koronavirus.gov.hu weboldalra, ahol néhány kattintás után kérvényezhetjük a vakcinát.

Éjszakai munkavégzés Szerencs térségében

Miskolc–Szerencs–Mezőzombor vonal több szakaszán és állomásán előre tervezett éjszakai karbantartást végeznek a felsővezetéken. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat a karbantartások idejére. Hernádnémeti-Bőcs és Taktaharkány között március 8-tól 11 óráig, éjszakánként 22 órától négy óráig, Taktaharkány és Szerencs között március 22-től 25-ig, éjszakánként 22 órától négy óráig, Szerencs és Mezőzombor között március 29-én és 30-án, 22:30-tól négy óráig tart a munkavégzés. Taktaharkány és Szerencs településeken 10-20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek. A zajjal járó éjszakai munkavégzés miatt a lakosság megértését és türelmét kéri a vasúttársaság.

Világháborús légibombát találtak Miskolcon

A világháborús bomba került elő február 24-én Miskolcon, a Vörösmarty Mihály utcai felüljáró bontásakor, ami élesített gyújtószerkezettel rendelkezett. A tűzszerészek megállapították, hogy egy szovjet gyártmányú, 100 kilogrammos légibombáról van szó. A robbanótest hatástalanításának idejére a rendőrök 200 méteres sugarú körben kiürítették a környéket. A bomba éles gyújtószerkezetét a helyszín közelében megsemmisítették.
forrás: mti.hu

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 264

Week 2505

Month 9152

All 303579

Currently are 32 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions