Vivid - VirtueMart Template

ÍTÉLET A KISFIÚT BÁNTALMAZÓ ÜGYÉBEN

Előkészítő ülésen hozott ítéletet a Miskolci Járásbíróság annak a férfinak az ügyében, aki a barátnője által rábízott egyik gyermeket úgy bántalmazta, hogy a kisfiú eszméletlen, sokkos állapotba került. A megállapított tényállás szerint a vádlott férfi 2021-ben ismerkedett meg egy négy gyermekes anyával, közöttük szerelmi kapcsolat alakult ki.

Bővebben: ÍTÉLET A KISFIÚT BÁNTALMAZÓ ÜGYÉBEN

BIZTONSÁGI ÖV MENTETTE MEG A SOFŐRÖK ÉLETÉT

Két közúti közlekedési baleset is történt az elmúlt napokban, Miskolc és Szikszó közelében, ahol a sofőrök nem az út viszonyokhoz igazítottan választották meg autóik sebességét, és balesetet szenvedtek. Az egyik esetnél a 24 éves sofőr Alsóvadász és Szikszó között közlekedett január 25-én a kora reggeli órákban, amikor a jeges útfelületen megcsúszott, majd lesodródott a szántföldre, ahol a tengelye körül át is fordult.

Bővebben: BIZTONSÁGI ÖV MENTETTE MEG A SOFŐRÖK ÉLETÉT

HÁROM ITTAS SOFŐRRE VÁR ÍTÉLET

A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén - 2023. január 30-át megelőzően - három olyan sofőrrel szemben intézkedtek a járőrök, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak. A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Bővebben: HÁROM ITTAS SOFŐRRE VÁR ÍTÉLET

HÉT INGATLANBA TÖRT BE

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 26 éves bogácsi férfival szemben. Az elkövető 2022. október 24-e előtt, Bogácson, hét alkalommal családi házakba és nyaralókba tört be, és a többek között  élelmiszereket, ruhaneműket, háztartási eszközöket tulajdonított el közel kétszázezer forint értékben.

Bővebben: HÉT INGATLANBA TÖRT BE

TÖBB, MINT TIZENNÉGY MILLIÓ FORINT ÉRTÉKBEN LOPTAK

A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a három férfinak a letartóztatását, akik a rendelkezésre álló adatok szerint egy miskolci ingatlanból – annak ablakát felfeszítve – karórát, technikai eszközöket, műszaki cikkeket és készpénzt vittek magukkal több, mint tizennégy millió forint értékben.

Bővebben: TÖBB, MINT TIZENNÉGY MILLIÓ FORINT ÉRTÉKBEN LOPTAK

Online televízióadás

online television

Hirdetések

Tanulj tovább Sárospatakon!

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

                 

Hirdetés

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

14:00 Youtube Hiradó

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 230

Yesterday 737

Week 967

Month 13404

All 516831

Currently are 65 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions