Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FŐSZEREPBEN A CSOKOLÁDÉ SZERENCSEN

Idén, a tizenkettedik Országos Csokoládé Fesztiválon is színes programokkal és természetesen Gombóc Artúr kedvenc édességével várják a vendégeket augusztus 22-e és 25-e között Szerencsen. A szervezők ez alkalommal augusztus 14-én tájékoztatták a sajtó képviselőit a négynapos programsorozat részleteiről.

Nyíri Tibor, Szerencs város polgármestere szólt arról, hogy a hónapok óta tartó szervezői munka hamarosan meghozza gyümölcsét. A programsorozat első napján, augusztus 22-én, a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Szerencsi Tankerület negyvenkét iskolájának művészeti képzésben tanuló növendékei lépnek fel az alkalomra készített műsorukkal. A tavalyi esős időjárásból kiindulva idén eső esetén is megtartják a színpadi produkciókat, amelyre sok szeretettel várnak minden érdeklődőt. Ezután Koncz Ferenc részletezte a programokat, amely a tankerület gyermekeire irányuló mindenféle mozgási lehetőséget nyújtó sportnappal indul. Az ezt követő koncertnapon most is neves fellépők érkeznek, akik nagyszerű zenei élményt nyújtanak a fesztiválra érkezőknek. Takács István, a szerencsi Bonbon Kft. ügyvezető igazgatója kifejtette, nagyon büszkék lehetnek arra, hogy tizenkét évvel ezelőtt létrehozták és bemutatták a nagyvilágnak a Csokoládé Fesztivált, amely teljesen önerőből indult el. Idén is különféle édességekkel készülnek a szombati szakmai napra, amely ezúttal a karácsonyi ízeket öleli majd fel. Csider Andor, a Szerencsi Művelődési Központ igazgatója szólt arról, a szervezők úgy határoztak, hogy a Kulcsár Anita Sportcsarnokot a fesztivál idejére játszócsarnokká alakítják, ezzel kedvezve gyermekeknek. Ezen kívül csokoládé kézműveskedéssel, cukrász tanodával valamint minden igényt kielégítő zenei repertoárral is készülnek a szervezők a tizenkettedik Csokoládé Fesztiválra.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 153

Week 670

Month 3402

All 202746

Currently are 18 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions