Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HÁROMSZÁZ MOBILTELEFONNAL A KÖRNYEZETVÉDELEMÉRT

A Miskolci Törvényszék együttműködési megállapodást írt alá június 6-án a Miskolci Állatkert és Kultúrparkot üzemeltető Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-vel. A közös munka első jelentősebb lépéseként a miskolci törvényszék összefogva az állatpark „Passzold vissza tesó!” környezetvédelmi kampányával önálló kezdeményezést tett a használaton kívüli mobiltelefonok összegyűjtésére és újrahasznosítására.

A „Csak egy telefonba kerül” program keretében a törvényszék munkatársai a bíróságokon kihelyezett gyűjtődobozokba helyezték el az otthonukban tárolt és feleslegessé vált telefonokat, felhívva ezzel is a figyelmet egy tudatosabb és élhetőbb környezet kialakítására. Az akcióra közel háromszáz használaton kívüli mobiltelefont gyűjtöttek össze a Miskolci Törvényszék dolgozói, amit Répássy Árpád, elnök adott át a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, Bátyi Zsoltnak.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 50

Yesterday 153

Week 666

Month 3398

All 202742

Currently are 20 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions