Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FALUNAP ÉS A FÚVÓSZENEKAR SZÜLETÉSNAPJA MEGYASZÓN

A hagyományoknak megfelelően idén is falunapra várták a megyaszói lakosokat június 22-én a település sportpályáján. Ezen a napon ünnepelték meg a Megyaszói Fúvószenekar fennállásának századik évfordulóját is. A Tiszafüredi Ifjúsági Fúvószenekar, a Csomasz Brass Band és a Megyaszói Fúvószenekar a helyi általános iskola udvaráról indult el, majd különleges dallamok mellett vonultak a futballpályára a zenészek. Ezután a Kelet Brass együttes adott élő koncertet, ahol ismert dallamok csendültek fel új köntösben.

A résztvevőket Hajdú Istvánné, polgármester üdvözölte és örömét fejezte ki, hogy ilyen szép számú érdeklődő érkezett erre a kettős ünnepre a községbe. A település első embere szólt arról, hogy 1919. márciusi dátummal jegyzik az akkori nevén megalakult rezesbandát, amelynek a feltételezések szerint Pankucsi Lajos és Balogh Bertalan voltak az alapítói. Hozzátette, hogy nagyon tehetségesek voltak a zenészek, ami azt is bizonyítja, hogy két hónapnyi gyakorlás után, már lakodalomba kaptak meghívást. Húsz esztendeje Plaszkó György, a zenekar vezetője, aki a fiatalokat rávette a zenetanulásra. Az eseményen részt vettek a környező települések polgármesterei és Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője is. A falunapon a fúvószenekarok mellett felléptek a Mackó Kuckó Bölcsőde és Óvoda gyermekei, a helyi általános iskolások és a Megyaszói Népdalkör és Citerazenekar is.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 88

Yesterday 77

Week 671

Month 1861

All 187787

Currently are 84 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions