Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEGNYITOTTA KAPUIT A SZERENCSI NESTLÉ GYÁR

Tizenkilenc esztendő után május 25-én délelőtt a kakaó és a kávé gyártás hazai kulisszái mögé elsőként a szerencsi és a diósgyőri telephelyek dolgozóinak családtagjai tekinthettek be. A Gyereknapra időzített I. Nestlé Dolgozói Családi Nyílt napra mintegy ötszáz érdeklődő érkezett azért, hogy túrát tegyen a termelési területen.

A program résztvevőit Hélène Kovalevsky, a szerencsi és a diósgyőri egység igazgatója köszöntötte, aki beszédében hangsúlyozta azt, hogy nagy örömmel tölti el az, hogy majdnem két évtized után ismét megnyitotta kapuit a gyár a dolgozók családja előtt. Nyíri Tibor, Szerencs város polgármestere nyitotta meg a vidám eseményt, aki köszönetet mondott a vezetésnek azért, hogy Hegyalja kapujában a Nestlé ötszáz családnak nyújt munkát és ezzel együtt biztos megélhetést. A szervezők a gyerekeknek a gyár udvarán szerveztek programokat. Asztalitenisz, arcfestés, lufihajtogatás, tűzoltó autó bemutató, termékkóstolás, zsíroskenyér, óriás buborékfújás várta az érdeklődőket.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 110

Yesterday 168

Week 1221

Month 3953

All 203297

Currently are 35 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions