Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HATÁRVADÁSZ KOMPLEXUMOT AVATTAK MISKOLCON

A Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály állományának szolgáló új épületet adták át május 16-án, Miskolcon. Az eseményen Miskolczi Csanád rendőr ezredes tett jelentést Kontrát Károlynak, a Belügyminisztérium miniszterhelyettesének, aki beszédében elmondta, hogy 2016 augusztusától közel háromezer fővel bővült a készenléti rendőrség létszáma.

Az új 8726 négyzetméter alapterületű objektum az állomány elhelyezését szolgálja, amely miden igényt kielégít. Ez a létesítmény a XXI. századnak megfelelő termekkel van felszerelve. A létesítmény az alábbi funkciókat biztosítja: napi működést biztosító helyiségek, szociális blokkok, irodák, raktárak, fegyverszobák és előadóterem valamint pihenést szolgáló helyiségek két állományban lévő rendőrnek kétágyas rendezett körletekkel. Az épületben elsősegély- valamint leírószoba is található. A köszöntő után Kontrát Károly, a Belügyminisztérium miniszterhelyettese osztotta meg gondolatait, aki kiemelt feladatnak tekinti az ország védelmét és az illegális migráció megállítását. Az esemény a nemzetiszín szalag ünnepélyes átvágásával ért véget.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 85

Yesterday 111

Week 542

Month 2197

All 182388

Currently are 96 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions