Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A LEGJOBB TANULÓKAT ÉS SPORTOLÓKAT JUTALMAZTÁK

A kiváló tanulmányi és sporteredményt elért tanulókat és felkészítőiket díjazták Szerencs Város Napja alkalmából április 11-én a szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnázium aulájában. Az eseményen résztvevőket Nyíri Tibor, polgármester üdvözölte, aki örömét fejezte ki, hogy ilyen sok tehetséges diák van a városban, akik megérdemlik azt, hogy az év egy napján megjutalmazzák őket.

Hagyomány az, hogy Szerencs Város Önkormányzata évente díjazza, azokat a helyi általános iskolákba, a Bocskai István Katolikus Gimnáziumba, valamint a Szerencs Városi Sportegyesület szakosztályaiba járó fiatalokat, felkészítőiket és edzőiket, akik kimagasló eredményt értek el körzeti, megyei, országos és nemzetközi versenyeken, ezzel is öregbítve iskolájuk és városuk hírnevét. Az ünnepségen a legkiemelkedőbb több mint háromszáz diák és felkészítője vehette át jutalmát az ünnepi eseményen.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 359

Month 1698

All 179101

Currently are 127 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions