Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SZABÁLYTALANSÁGA OKOZTA KOLLÉGÁJA HALÁLÁT

A Sátoraljaújhelyi Járásbíróság április 10-ei előkészítő ülésén hirdetett ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki egy Mikóházán található mezőgazdasági telephelyen figyelmetlenségből elsodorta kollégáját egy rakodógéppel. 2017. július 11-én, 18 óra körül a vádlott teleszkópos rakodógéppel dolgozott egy körbekerített telephelyen, amellyel egy tároló irányába haladt.

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a gép mozgását, az elején található gémrészét az előírt 300 milliméter helyett 100-110 centiméterig emelte és előre tolta. Ez azonban eltakarta a sofőr előtti kilátást, így nem vette észre a vele párhuzamos irányba, gyalogosan közlekedő munkatársát. Amikor megpróbálta benavigálni a rakodógépet, a jármű villája elsodorta a férfit, aki a lökéstől a tároló előtti betonrészre zuhant. Ekkor a tehergép még mozgásban volt, ezért a bal oldali kereke a fekvő helyzetben lévő férfi fejét és testét is súrolta, aki a helyszínen életét vesztette. Az elkövetőt halálos közúti baleset gondatlan okozásának elkövetése miatt végrehajtásában egy évi próbaidőre felfüggesztették, valamint egy év három hónap szabadságvesztésre ítélték, továbbá két évre eltiltották a lassú járművek vezetésétől is. (Fotó: illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 359

Month 1698

All 179101

Currently are 49 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions