Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LELKI NAP A SZERENCSI BOLYAIBAN

A szerencsi Bolyai János Katolikus Általános Iskola diákjai és nevelőtestülete április 10-én, lelki napon vettek részt, amelynek célja, hogy az egyházi iskola tanulói és pedagógusai megtisztítsák a lelküket a bűnöktől. A köszöntő beszédekben Kocsis Sándor plébános szólt a résztvevőkhöz majd Gaszperné Tilman Edina intézményvezető ismertette a nap programjait és jelmondatát, amely a következő: "Imádunk Téged Krisztus és áldunk Téged, mert szent kereszted által megváltottad a világot.”

A tanulók ezután közösen vonultak osztálytermeikbe, ahol különböző feladatok várták a bolyaisokat. A felsősök activity foglalkozáson vettek részt, míg egy másik állomáson a Nagycsütörtök, a Nagypéntek, a Virágvasárnap és Húsvéthoz kapcsolódó eszközöket kellett kiválogatniuk a tanulóknak. Az oktatási intézmény tornatermében akadálypálya várt az általános iskolásokra, míg az alsó tagozatosokat Kertész János, tokaji plébános várta szentmisére a Kisboldogasszony Római Katolikus templomba.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 359

Month 1698

All 179101

Currently are 122 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions