Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MEGYEI ÉRTÉKŐRZŐK VETÉLKEDTEK

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház jelentős fejlesztéseket, beruházásokat valósít meg közel egymilliárd forint értékben, amellyel kapcsolatban ünnepélyes sajtótájékoztatót tartottak április 3-án. Dr. Révész János, az egészségügyi intézmény főigazgatója hangsúlyozta azt, hogy a beruházások a Belgyógyászat - Gasztroenterológia, illetve a Gyermekegészségügyi Központ intenzív osztályát érintik, valamint a parkolóhelyek bővítése és a Logisztikai Központ építése is szerepel a fejlesztések között. A négy beruházás összköltsége mintegy egy milliárd háromszázhetven millió forint és valamennyi fejlesztés elkészül ez év őszére. Az intézmény különösen büszke arra, hogy a térség vállalkozásai eredményesen szerepeltek a megpályázott közbeszerzések során.

Szinay Attila, az Agrárminisztérium jogi és igazgatásügyekért felelős helyettes államtitkár is tiszteletét tette a megmérettetésen, aki köszönetet mondott a felkészítő pedagógusoknak, a munkájukért. Reméli, hogy a későbbiekben is büszkék lesznek arra, hogy Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származnak. A köszöntők után kezdődött el a vetélkedés. Az első hosszabb részben négy perc állt a tanulók rendelkezésére a csapatuk logójának a bemutatására. A szervezők minden döntősnek egy ajándékcsomaggal készültek, amellyel köszönetet mondtak a megmérettetésen való részvételért.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 51

Yesterday 73

Week 359

Month 1698

All 179101

Currently are 56 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions