Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FENNTARTHATÓ FEJLESZTÉSEK A LIKŐRGYÁRBAN

A Szent István Egyetem stratégiai együttműködési megállapodást írt alá március 20-án, a Miskolci Likőrgyár Zrt.-vel a Budai Campuson. Palkovics László, rektor kiemelte, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei székhelyű vállalat nagyon fontos ásványvízforrással rendelkezik, amelynek kiaknázása gazdaságilag stratégiai jelentőségű. Hozzátette, hogy a Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Karán az oktatók és a hallgatók magas szintű ismeretekkel rendelkeznek, ahhoz, hogy a cég prémium minőségű termékeit fejlesszék. Az együttműködés célja és feladata egy újfajta ízesített ásványvíz készítése, innovatív, biológiailag lebontható csomagolás előállítása, valamint új pálinkaérlelési módszer és újfajta likőrtermékek kifejlesztése is.

Kerschner Ferenc, a Miskolci Likőrgyár Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy nagy örömmel tölti el ez az együttműködés, mivel a vállalat több mint száz éve meghatározó szerepet tölt be Miskolc és Borsod-Abaúj-Zemplén megye életében. Hozzátette, hogy mióta új tulajdonosi csoportja van a cégnek, nagyon sokat dolgoztak azon, hogy a gyárban készült termékeket új, minőségi alapokra helyezzék, a XXI. századi kor követelményeinek megfelelően. Kiemelte, hogy Kelet-Magyarországon majdnem mindenhol, országosan pedig napról-napra több helyen elérhetőek a termékeik. A hivatalos okiratot Palkovics László, a Szent István Egyetem rektora és Kerschner Ferenc, a Miskolci Likőrgyár Zrt. vezérigazgatója látta el kézjegyével. A felsőoktatási intézmény és a likőrgyár az együttműködéssel szeretne hozzájárulni az értéknövelő és a fenntartható fejlesztésekhez, a szeszesitalgyártás ökológiai lábnyomának csökkentéséhez.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 85

Yesterday 111

Week 542

Month 2197

All 182388

Currently are 121 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions