Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

AZ INNOVÁCIÓRÓL TÁRGYALTAK MISKOLCON

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal összesen huszonöt helyszínen szervez fórumot, amelynek nyitórendezvényét tartották meg február 5-én, a miskolci Népkerti Vigadóban. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással létrejövő rendezvénysorozat célja Magyarország újjászerveződő innovációs környezetének megalapozása és a megújuló rendszerrel, pályázatokkal kapcsolatban felmerülő javaslatok, igények országos felmérése. Barkóczi István, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke köszöntötte a megjelent vendégeket, aki köszöntőjében elmondta örömmel tölti el minden olyan rendezvény, amely elsősorban a vállalkozások érdekeit szolgálja.

Hozzátette azt, ez a roadshow hozzájárulhat ahhoz, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsünk, ami elindítja a vállalkozások jövőépítését. A beszédet követően Dr. Szabó István, a Nemzeti, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese üdvözölte a résztvevőket, aki elmondta, céljuk az, hogy versenyképessé tegyék a mai vállalkozásokat, amely a megújulással érhető el. A Hivatal egyik legfőbb célkitűzése a versenyképesség széles körű hozzáférhetőségének biztosítása, társadalmi jelentőségének fokozása, valamint gazdaságfejlesztési képességének emelése. Az egyhónapos fórumsorozat keretében előadásokat fognak tartani a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának, a Bay Zoltán Kutatóintézetnek, tizenkilenc egyetemnek és huszonöt szakképzési centrumnak a képviselői is.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 85

Yesterday 111

Week 542

Month 2197

All 182388

Currently are 118 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions