Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

AZ INNOVÁCIÓRÓL TÁRGYALTAK MISKOLCON

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium valamint a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal összesen huszonöt helyszínen szervez fórumot, amelynek nyitórendezvényét tartották meg február 5-én, a miskolci Népkerti Vigadóban. Az összes megyét érintő, széles körű összefogással létrejövő rendezvénysorozat célja Magyarország újjászerveződő innovációs környezetének megalapozása és a megújuló rendszerrel, pályázatokkal kapcsolatban felmerülő javaslatok, igények országos felmérése. Barkóczi István, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke köszöntötte a megjelent vendégeket, aki köszöntőjében elmondta örömmel tölti el minden olyan rendezvény, amely elsősorban a vállalkozások érdekeit szolgálja.

Hozzátette azt, ez a roadshow hozzájárulhat ahhoz, hogy olyan gazdasági környezetet teremtsünk, ami elindítja a vállalkozások jövőépítését. A beszédet követően Dr. Szabó István, a Nemzeti, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnökhelyettese üdvözölte a résztvevőket, aki elmondta, céljuk az, hogy versenyképessé tegyék a mai vállalkozásokat, amely a megújulással érhető el. A Hivatal egyik legfőbb célkitűzése a versenyképesség széles körű hozzáférhetőségének biztosítása, társadalmi jelentőségének fokozása, valamint gazdaságfejlesztési képességének emelése. Az egyhónapos fórumsorozat keretében előadásokat fognak tartani a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának, a Bay Zoltán Kutatóintézetnek, tizenkilenc egyetemnek és huszonöt szakképzési centrumnak a képviselői is.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 74

Week 144

Month 1996

All 171860

Currently are 155 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions