Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELEMÁS SZEZONKEZDET

A tavaszi szezont hazai környezetben február 3-án folytatták a Szerencs Városi Sport Egyesület férfi asztalitenisz csapatai. Az NB II-es bajnokságban szereplő csapat soron következő ellenfele ezúttal a miskolci DVTK II. csapata volt. A hazaiak szoros csatában, de végül 10-8-ra a maguk javára tudták fordítani a mérkőzést. Ezúttal nem az egyéni teljesítmény döntött, hanem a csapategység. Mind a négy csapattag egyaránt két-két győzelemmel járult hozzá a sikerhez, amelynek elérésében nagy szerepe volt a megnyert páros mérkőzéseknek is.

A megyei szintű csapat a Miskolc VSI I. csapatát fogadta volna, akik előre jelezték, hogy a meccsre nem tudnak kiállni, így a szerencsiek játék nélkül nyertek. Az NB III-as csapat játékán meglátszott a szezon késői kezdése, hiszen Debrecen csapata 12-6 arányban győzött a szerencsiek ellen. Li Hongyang és Köllő András egyaránt két-két, Köllő Ábel pedig egy pontot szerzett csapatának, míg a Li Hongyang és Köllő András kettős megnyerte páros mérkőzését is.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 74

Week 144

Month 1996

All 171860

Currently are 129 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions