Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELEMÁS SZEZONKEZDET

A tavaszi szezont hazai környezetben február 3-án folytatták a Szerencs Városi Sport Egyesület férfi asztalitenisz csapatai. Az NB II-es bajnokságban szereplő csapat soron következő ellenfele ezúttal a miskolci DVTK II. csapata volt. A hazaiak szoros csatában, de végül 10-8-ra a maguk javára tudták fordítani a mérkőzést. Ezúttal nem az egyéni teljesítmény döntött, hanem a csapategység. Mind a négy csapattag egyaránt két-két győzelemmel járult hozzá a sikerhez, amelynek elérésében nagy szerepe volt a megnyert páros mérkőzéseknek is.

A megyei szintű csapat a Miskolc VSI I. csapatát fogadta volna, akik előre jelezték, hogy a meccsre nem tudnak kiállni, így a szerencsiek játék nélkül nyertek. Az NB III-as csapat játékán meglátszott a szezon késői kezdése, hiszen Debrecen csapata 12-6 arányban győzött a szerencsiek ellen. Li Hongyang és Köllő András egyaránt két-két, Köllő Ábel pedig egy pontot szerzett csapatának, míg a Li Hongyang és Köllő András kettős megnyerte páros mérkőzését is.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 85

Yesterday 111

Week 542

Month 2197

All 182388

Currently are 84 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions