Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

VILÁGKLASSZIS ELŐTT TISZTELEGTEK SZERENCSEN

Felkészülési női kézilabda emléktornának adott otthont a szerencsi Kulcsár Anita Sportcsarnok február 2-án. Az egész napot átölelő megemlékezésen a tragikus autóbalesetben elhunyt, szerencsi születésű beállósra, Kulcsár Anitára emlékeztek. A sportrendezvényen három U12-es együttes: a sárospataki, a szerencsi és a mezőkeresztesi illetve három ifjúsági csapat: Szerencs, Sárospatak és Alsózsolca mérte össze tudását. Először Nyíri Tibor, Szerencs polgármestere szólt a kiváló beállóról, aki elmondta azt, hogy Anita igazi példakép minden sportolónak. Ezután Hadobás István, Anita egykori edzője emlékezett vissza a kiválóságra.

A szép szavak után a résztvevők, Kulcsár Anita emléktáblája előtt helyezték el a megemlékezés virágait. A nap zárásaként a kézilabdázó nevelő egyesülete, a Kölcsey DSE Nyíregyháza, illetve utolsó klubjának csapata, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótláscsapata ellen lépett pályára. Az emléktorna a díjátadóval ért véget, ahol U12-es korosztályban harmadik lett a Mezőkeresztes VSE. Második helyezést ért el a Sárospatak USI - EKESC együttese, míg a képzeletbeli dobogó legmagasabb fokára a Szerencs Városi Sport Egyesület állhatott fel. Ifjúsági kategóriában harmadik helyezett lett az Alsózsolcai KSC, második a Szerencs Városi Sport Egyesület, míg az első helyet a Sárospataki USI - EKESC csapata érdemelte ki. Idén a Kulcsár Anita emlékdíjat a Kölcseyben szereplő Hrabina Inez, míg a vándorkupát a sárospataki csapatban szereplő Mudróczki Fanni vette át a torna végén.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 85

Week 212

Month 1867

All 182058

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions