Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LEVENDULA HÁZ-OTTHON AZ IDŐSEKNEK

A szerencsi Gyémántkapu Idősek Otthona új telephellyel bővült. A Levendula Házat az igazgató, Pazonyi Zoltán adta át január 30-án. Az eseményen elhangzott az, hogy 2015-ben ismerték fel azt a problémát, hogy egyre több demens idős ember van a környéken, akiknek a napi ellátása, ápolása a családoknak nehéz feladat. Ekkor döntötték el azt, hogy a régi teniszpályák helyén egy demens betegekkel foglalkozó, hatvanhét fős részleget hoznak létre.

Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője örömmel üdvözölte ezt a kezdeményezést, hiszen ezzel a közel 160 millió forintos beruházással harminchat új munkahelyet hoztak létre. Nyíri Tibor, a város polgármestere gratulált a Levendula Ház és a Gyémántkapu Idősek otthona tulajdonosának eddig elért szép sikereihez, kimagasló eredményeihez. Ehhez hozzátette, hogy az igazgató felismerte azt, hogy nemcsak a fiatalokkal, hanem a beteg idős emberekkel is foglalkozni kell. Ezután Csejoszki Szabolcs, görög katolikus parókus és Balázs Pál, református lelkész áldotta és szentelte meg a Levendula Házat valamint a dolgozóit.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 13

Yesterday 74

Week 144

Month 1996

All 171860

Currently are 148 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions