Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LEVENDULA HÁZ-OTTHON AZ IDŐSEKNEK

A szerencsi Gyémántkapu Idősek Otthona új telephellyel bővült. A Levendula Házat az igazgató, Pazonyi Zoltán adta át január 30-án. Az eseményen elhangzott az, hogy 2015-ben ismerték fel azt a problémát, hogy egyre több demens idős ember van a környéken, akiknek a napi ellátása, ápolása a családoknak nehéz feladat. Ekkor döntötték el azt, hogy a régi teniszpályák helyén egy demens betegekkel foglalkozó, hatvanhét fős részleget hoznak létre.

Koncz Ferenc, a térség országgyűlési képviselője örömmel üdvözölte ezt a kezdeményezést, hiszen ezzel a közel 160 millió forintos beruházással harminchat új munkahelyet hoztak létre. Nyíri Tibor, a város polgármestere gratulált a Levendula Ház és a Gyémántkapu Idősek otthona tulajdonosának eddig elért szép sikereihez, kimagasló eredményeihez. Ehhez hozzátette, hogy az igazgató felismerte azt, hogy nemcsak a fiatalokkal, hanem a beteg idős emberekkel is foglalkozni kell. Ezután Csejoszki Szabolcs, görög katolikus parókus és Balázs Pál, református lelkész áldotta és szentelte meg a Levendula Házat valamint a dolgozóit.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 85

Week 212

Month 1867

All 182058

Currently are 96 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions