Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÚJ MŰSZER A FÜL-ORR-GÉGÉSZETI OSZTÁLYON

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Osztálya január 23-án sajtótájékoztatót tartott. Az osztály tavaly októberben a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében jótékonysági gálaestet szervezett. Az adományozók segítségével befolyt összegből – a Magyar Rákellenes Liga segítségével – műszereket szereztek be. Ezen eszközöket az említett osztály műtőjében használják majd.

Révész János főigazgató a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy a cél az, hogy ne csak mennyiségben tudjuk ellátni a betegeket, hanem ez minőségi betegellátás is legyen. Ehhez hozzátette, hogy ennek két feltétele van. Egyik a magas szintű szaktudás; ez a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályon maximálisan adott. A másik oldalon áll a korszerű technológia, erre pedig maximálisan törekszik az intézmény. Kitért arra is, hogy ebben az évben a kórházon belül mintegy kétmilliárd forint értékben valósul meg műszaki, valamint technológiai fejlesztés. Ezek részben építészeti beruházások, részben gép-, műszerbeszerzések lesznek majd.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 120 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions