Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÚJ MŰSZER A FÜL-ORR-GÉGÉSZETI OSZTÁLYON

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-, Nyaksebészeti Osztálya január 23-án sajtótájékoztatót tartott. Az osztály tavaly októberben a Miskolci Nemzeti Színház nagytermében jótékonysági gálaestet szervezett. Az adományozók segítségével befolyt összegből – a Magyar Rákellenes Liga segítségével – műszereket szereztek be. Ezen eszközöket az említett osztály műtőjében használják majd.

Révész János főigazgató a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, hogy a cél az, hogy ne csak mennyiségben tudjuk ellátni a betegeket, hanem ez minőségi betegellátás is legyen. Ehhez hozzátette, hogy ennek két feltétele van. Egyik a magas szintű szaktudás; ez a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályon maximálisan adott. A másik oldalon áll a korszerű technológia, erre pedig maximálisan törekszik az intézmény. Kitért arra is, hogy ebben az évben a kórházon belül mintegy kétmilliárd forint értékben valósul meg műszaki, valamint technológiai fejlesztés. Ezek részben építészeti beruházások, részben gép-, műszerbeszerzések lesznek majd.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 54

Yesterday 85

Week 212

Month 1867

All 182058

Currently are 87 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions