Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÖRNYEZETI NEVELÉSRŐL SZIRMABESENYŐBEN

Szirmabesenyő Nagyközség Önkormányzata, Környezeti nevelés és képzés az erdei iskolákban címmel projektzáró konferenciát szervezett január 24-én, a helyi általános iskola ebédlőjében. Az esemény résztvevőit Huszti Gábor, a település polgármester köszöntötte, majd kiemelte, hogy a projekt mérföldkövéhez érkeztek, hiszen elkészült a Szirmay kastély szomszédságában az Ökotanterem, amelyet tavaly szeptemberben adták át a nagyközönségnek Szent Mihály napján. Elhangzott az is, hogy ez volt az első határokon átívelő, nemzetközi pályázat, amelyben részt vett a nagyközség.

A polgármester szólt arról is, hogy a szlovákiai partnerükkel jó volt a kapcsolatuk, jól tudtak végig együtt dolgozni. Az Interreg programban újdonság volt az, hogy a beruházás, az építés, a marketing elemek és a tanagyagfejlesztés is szerepelt. Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke az Interreg projektek fontosságáról beszélt, majd arra buzdította a polgármestereket, hogy vegyenek részt ezekben a programokban. Csellárné Németh Judit, környezeti nevelő a résztvevő diákokkal közösen tartott élménybeszámolót a szlovákiai kirándulásokról, túrákról és a látogatásról.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 88

Yesterday 77

Week 671

Month 1861

All 187787

Currently are 82 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions