Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÁBÍTÓSZERT REJTŐ ALVÁZ

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai egy szerb autót ellenőriztek január 10-én Röszkénél, amikor is a pénzügyőrök több mint hetvenöt kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak a járműben. A Szerbiából Németországba tartó sofőr úgy nyilatkozott, hogy nem visz magával bejelentenivaló árut. Az ellenőröknek azonban első ránézésre feltűnt, hogy a raktér padozata eltér a gyári kialakítástól, ezért az autót tételes vizsgálatra félreállították. A szigorított ellenőrzésen a pénzügyőrök a raktér padozatának két szélén egy-egy zsinórra lettek figyelmesek, amit meghúzva felnyithatóvá vált.

Az így kialakított rejtekhelyről hatvannyolc csomag növényi törmelék került elő, amire a cannabis-teszt pozitívan reagált. A pénzügyőrök a több mint százötvenegy millió forint fekete piaci értékű kábítószergyanús anyagot, valamint a sofőrt feljelentéssel átadták a rendőrségnek. (Fotók: NAV)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 107 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions