Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

BIZTONSÁGOSAN A TÉLI IDŐSZAKBAN IS

A téli időszak a balesetek megelőzése érdekében tudatos felkészülést és fokozott óvatosságot valamint figyelmet igényel a közlekedés résztvevőitől. A Szerencsi Rendőrkapitányság is fontosnak tartja azt, hogy mindenki alkalmazkodjon a megváltozott körülményekhez, mivel a balesetek jellemző oka, hogy a járművezetők nem az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekednek a forgalomban. Szintén elengedhetetlen az autók téli időszakra való felkészítése.

A gépjárműveket ajánlatos alaposan átnézni, megvizsgálva minden biztonsági berendezést és tartozékot. A műszaki biztonság legalapvetőbb követelménye a fékek, a futómű és a gumiabroncsok kifogástalan állapota. Az autóvezetőknek figyelemmel kell lenniük a megnövekedett fékútra, a gumiabroncsok csökkent tapadására, ezért ajánlott nagyobb követési távolságot tartani és legfőképp a gyalogosátkelőhelyeken áthaladóknak egyaránt. A Szerencsi Rendőrkapitányság ezúton is arra kéri a közlekedőket, hogy az időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 73 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions