Vivid - VirtueMart Template
Warning: getimagesize(kepek/2019/01/vallalkozok3.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

GloboTV

SZERENCSI VÁLLALKOZÓKAT KÖSZÖNTÖTTEK

Szerencs Város Önkormányzata január 4-én újévi fogadással köszöntötte a helyi vállalkozókat a Rákóczi-vár színháztermében. Az eseményen a településen bejegyzett, helyi adót fizető cégek képviselői vettek részt. A megjelenteket Nyíri Tibor, Szerencs polgármestere köszöntötte, aki örömét fejezte ki, hogy a vállalkozások ilyen szép számmal vannak jelen a település életében. Hozzátette azt, hogy jelen pillanatban Szerencsen ezerhatszáz kis- és középvállalkozás található, amelyeknek jó gazdasági lehetőségei vannak.

A település első embere a helyi vállalkozások képviselőinek figyelmét az egyetértésre, a békességre, a partnerségre, a sikerre és a tiszta öntudatra hívta fel. A köszöntő beszéd után Koncz Ferenc, országgyűlési képviselő szólt a jelenlévőkhöz, aki köszönetet mondott a helyi adófizető cégek képviselőinek a példamutató befizetéseiért. Az esemény folytatásaként Zsédenyi Adrienn lépett a színpadra, akik közismert slágereivel szórakoztatta a meghívott vendégeket. Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke szólt a kamara munkájáról. Örömét fejezte ki, hogy köszöntése alkalmával mindig egy olyan összetartó közösséget lát, ahol jól érzik magukat, intézményvezetők és vállalkozók. Végül fontos elemekre hívta fel az elnök a jelenlévők figyelmét, hiszen fontos szerepet jelent a napi gyakorlatokban a digitalizáció és robotizáció, amely a jövő vállalkozásait hivatott erősíteni.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 46 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions