Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÚJ RENDSZER A MISKOLCI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUMBAN

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium három épületén valósulhat meg hálózatra kapcsolódó fotovoltaikus rendszer telepítése az épületek villamosenergia igényének kielégítése céljából közel 134,59 millió forint európai uniós támogatásból. A már meglévő 170 kW-os kiserőművet bővítik ki 222,48 kW beépített teljesítményű napelemes rendszerrel. A beruházást az Európai Kohéziós Alap és hazai központi költségvetési előirányzat közösen finanszírozta.

A természeti energiaforrások céltudatos felhasználásával párhuzamosan előtérbe került a költségek csökkentése, amelynek egyik, nem jelentéktelen tényezője a megújuló energiaforrások használati részarányának növelése. A projekt a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 2015-ben elkezdett fejlesztési folyamatának újabb állomása, ami az elektromos áram felhasználását modern, alternatív, környezetbarát módon teszi lehetővé. A beruházásban a meglévő energiaigény kielégítése volt a cél, korszerűbb technológia alkalmazásával. A napelemes rendszer segítségével termelt áram energiabiztonságot teremt az intézménynek. A rendszer PVcalc számítás szerinti hozadéka 207000 kWh/év. A projektről bővebb információt a www.mrszg.hu/naperomu aloldalon olvashatnak.(Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 25

Yesterday 76

Week 164

Month 1401

All 166485

Currently are 38 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions