Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÚJ RENDSZER A MISKOLCI RENDÉSZETI SZAKGIMNÁZIUMBAN

A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium három épületén valósulhat meg hálózatra kapcsolódó fotovoltaikus rendszer telepítése az épületek villamosenergia igényének kielégítése céljából közel 134,59 millió forint európai uniós támogatásból. A már meglévő 170 kW-os kiserőművet bővítik ki 222,48 kW beépített teljesítményű napelemes rendszerrel. A beruházást az Európai Kohéziós Alap és hazai központi költségvetési előirányzat közösen finanszírozta.

A természeti energiaforrások céltudatos felhasználásával párhuzamosan előtérbe került a költségek csökkentése, amelynek egyik, nem jelentéktelen tényezője a megújuló energiaforrások használati részarányának növelése. A projekt a Miskolci Rendészeti Szakgimnázium 2015-ben elkezdett fejlesztési folyamatának újabb állomása, ami az elektromos áram felhasználását modern, alternatív, környezetbarát módon teszi lehetővé. A beruházásban a meglévő energiaigény kielégítése volt a cél, korszerűbb technológia alkalmazásával. A napelemes rendszer segítségével termelt áram energiabiztonságot teremt az intézménynek. A rendszer PVcalc számítás szerinti hozadéka 207000 kWh/év. A projektről bővebb információt a www.mrszg.hu/naperomu aloldalon olvashatnak.(Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 11

Yesterday 63

Week 74

Month 1265

All 176374

Currently are 12 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions