Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TISZTES HELYTÁLLÁS A BAJNOKSÁG NYITÁNYÁN

Megkezdte szereplését a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei női felnőtt kézilabda bajnokságban október 5-én a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megrendezett találkozón két ellentétes célokkal rendelkező együttes találkozott, hiszen a bajnokság egyik legerősebb gárdája ellen kellett bizonyítaniuk a fiatal szerencsi lányoknak. Míg a bőcsiek a feljutásért harcolnak az idei kiírásban, addig a szerencsiek célja a tanulás, a tapasztalatszerzés és a tisztes helytállás a felnőttek mezőnyében.

A mérkőzésen remek kapusteljesítmény és szép megoldások sorozata követte egymást. A szerencsi lányok sokáig tartották vendégeikkel a lépést, a félidőre azonban hétgólos előnyben voltak a bőcsiek. A második játékrészben a különbség még tovább nőtt, így a bajnoki kiírás első mérkőzésén a szerencsi játékosok nagyot küzdve értek el 26-39-es végeredményt.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 11

Yesterday 63

Week 74

Month 1265

All 176374

Currently are 9 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions