Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TISZTES HELYTÁLLÁS A BAJNOKSÁG NYITÁNYÁN

Megkezdte szereplését a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei női felnőtt kézilabda bajnokságban október 5-én a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megrendezett találkozón két ellentétes célokkal rendelkező együttes találkozott, hiszen a bajnokság egyik legerősebb gárdája ellen kellett bizonyítaniuk a fiatal szerencsi lányoknak. Míg a bőcsiek a feljutásért harcolnak az idei kiírásban, addig a szerencsiek célja a tanulás, a tapasztalatszerzés és a tisztes helytállás a felnőttek mezőnyében.

A mérkőzésen remek kapusteljesítmény és szép megoldások sorozata követte egymást. A szerencsi lányok sokáig tartották vendégeikkel a lépést, a félidőre azonban hétgólos előnyben voltak a bőcsiek. A második játékrészben a különbség még tovább nőtt, így a bajnoki kiírás első mérkőzésén a szerencsi játékosok nagyot küzdve értek el 26-39-es végeredményt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 25

Yesterday 76

Week 164

Month 1401

All 166485

Currently are 14 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions