Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

REKORDSZÁMÚ FORGALOM A BÜKKI NEMZETI PARKBAN

Már biztos, hogy rekordévet zárhatnak a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság bemutatóhelyei és az Igazgatóság 2017 második felében elindított új ökoturisztikai fejlesztési programja. Augusztus végére jelentősen meghaladták a látogatottsági adatok a tavalyi egész éves forgalmat. A program kiemelkedő eredményeként az Ipolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi területen több mint húszezerrel több látogató fordult meg az év első nyolc hónapjában, mint 2017 hasonló időszakában.

A lillafüredi Szent István-barlang sem panaszkodhat: augusztus végéig tizenegyezer fővel több vendég kereste fel, mint tavaly ilyenkor, ami 33%-os vendégszám bővülést jelent. Az összes bemutatóhely adatai alapján mintegy 32%-os az eddigi forgalombővülés. Az ökoturisztikai fejlesztési programban kiemelt helyet kaptak az Igazgatóság szálláshelyei is. A csendre, nyugalomra és jó levegőre vágyó vendégeknek, a Bükkben a Borostyán Panzióban és a Rejteki Kutatóházban is szálláshelyi könyvtárat alakított ki az igazgatóság.(Fotók: Qard Soulution, Varga Zoltán, BNPI)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 65

Yesterday 105

Week 65

Month 1404

All 178807

Currently are 55 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions