Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KÉSSEL AKART SÖRT RABOLNI

Felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki július 30-án Hernádnémetiben egy dohányboltból késsel próbált sört szerezni. A férfi a boltba belépve az eladótól egy üdítőt kért, majd amikor az eladó a hűtőszekrényhez fordult, a férfi mögé lépett, elővette a nála levő kést, felemelte a feje fölé és közölte az eladóval, hogy adjon neki sört. Egy alkalommal az eladó irányába is szúrt, aki a támadást elhárította és a gyanúsított kést tartó kezét fogva dulakodni kezdtek.

Eközben az eladó vágásos sérülést is szenvedett, de végül sikerült a boltból kilöknie a férfit anélkül, hogy onnan bármit elvihetett volna. A rendőrök még a helyszínen elfogták az elkövetőt. Az ügyészség indítványára a Miskolci Járásbíróság szeptember 2-ig letartóztatta a férfit. A bíróság megállapította, hogy a cselekményért akár öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható. A férfit vagyon elleni cselekmények miatt már több alkalommal büntették, korábbi büntetései még a legcsekélyebb visszatartó hatást sem gyakorolták vele szemben, így az is feltehető, hogy újabb szándékos bűncselekményt követne el szabadlábon, ezért a letartóztatása szükséges. A végzés nem jogerős, a gyanúsított fellebbezést jelentett be. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 16 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions