Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KERÉKPÁRÚT ÉPÜL MISKOLCON

Tíz kilométer hosszú kerékpárút épül Miskolcon a belváros és a Bosch ipari park között. A beruházásra mintegy félmilliárd forintot nyert el pályázaton a borsodi megyeszékhely önkormányzata. A kerékpárral közlekedők igényeit teljesíti Miskolc azzal, hogy a Bosch ipartelep és a belváros között, a Katalin utcával bezárólag kerékpárutat alakít ki. Ez részben felfestéssel, valamint a közúti forgalomtól elválasztott új gyalogút és kerékpárút építésével valósul meg.

A fejlesztés során biztonságosan lehet közlekedni kerékpárral a város északi területein működő nagyvállalatokhoz, valamint a Borsod-Abaúj Zemplén Megyei Kórházba és a környéken működő bevásárlóközpontokhoz. A kivitelezés júliusban kezdődik el, míg a beruházás több ütemben, szakaszosan valósul meg. 2021-ig folytatódnak a kerékpáros infrastrukturális beruházások Miskolcon, erre várhatóan 1,2 milliárd forintot költ a város. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 66

Week 219

Month 1456

All 166540

Currently are 49 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions