Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SELFIE-VEL BUKTATTA LE MAGÁT A KÁBÍTÓSZERKERESKEDŐ

A Szikszói Járásbíróság június 9-én hozott ítéletet annak a vádlottnak az ügyében, aki ellen kábítószer-kereskedelem miatt indult büntetőeljárás. Az ítélet szerint az elkövető Szikszón 2010-től 2015-ig rendszeresen adott marihuánát visszajáró vevőinek és ismerőseinek füves cigaretta formájában. Pénzért árult, azonban előfordult, hogy ingyen is adott néhány személynek kisebb mennyiségű kábítószert.

A dílerkedést egy méhészetben végezte, ahol vadkender termesztéssel is megpróbálkozott 2014-től kezdődően. A hatóságok úgy szereztek tudomást az elkövető tettéről, hogy a telefonjával több olyan fotót, „selfie”-t is készített, amelyen cannabis-ültetvénye előtt áll. A bíróság a vádlottat két év börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását öt év próbaidőre felfüggesztette, valamint a több mint négyszáznegyven ezer forint eljárási költség megfizetésére kötelezte. (Fotó: Illusztráció)

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 15

Yesterday 66

Week 220

Month 1457

All 166541

Currently are 88 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions