Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MENTŐSÖKRE TÁMADT EGY ALSÓZSOLCAI FÉRFI

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki előbb egyik rokonát bántalmazta, majd másnap, Sajópetri és Kistokaj között mentősökre támadt. Az elkövetővel szemben azért indult eljárás, mert június 8-án, otthonukban, Alsózsolcán, egy vésővel fejen ütötte nagymamáját, majd rá is taposott. A gyanúsítotthoz rosszullét miatt hívtak mentőt másnap.

A kórház felé tartva a férfi váratlanul megütötte a mentőápolót, aztán a gépkocsivezetőt is megtámadta. A mentőápoló 8 napon belül, a gépkocsivezető 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A tettessel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés miatt indult eljárás. Amennyiben a bíróság a bűnösséget megállapítja, a férfi 7 év 6 hónapig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A büntetés súlya miatt fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, ezért rendelte el a bíróság az előzetes letartóztatását.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 68

Yesterday 88

Week 234

Month 1093

All 163825

Currently are 160 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions