Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MENTŐSÖKRE TÁMADT EGY ALSÓZSOLCAI FÉRFI

A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki előbb egyik rokonát bántalmazta, majd másnap, Sajópetri és Kistokaj között mentősökre támadt. Az elkövetővel szemben azért indult eljárás, mert június 8-án, otthonukban, Alsózsolcán, egy vésővel fejen ütötte nagymamáját, majd rá is taposott. A gyanúsítotthoz rosszullét miatt hívtak mentőt másnap.

A kórház felé tartva a férfi váratlanul megütötte a mentőápolót, aztán a gépkocsivezetőt is megtámadta. A mentőápoló 8 napon belül, a gépkocsivezető 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A tettessel szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és testi sértés miatt indult eljárás. Amennyiben a bíróság a bűnösséget megállapítja, a férfi 7 év 6 hónapig terjedő szabadságvesztéssel is sújtható. A büntetés súlya miatt fennáll a szökés és elrejtőzés veszélye, ezért rendelte el a bíróság az előzetes letartóztatását.

Online televízióadás

online television

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 33

Yesterday 79

Week 112

Month 1777

All 174272

Currently are 110 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions