Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SIKERES ÉVET ZÁRT A MISKOLCI TÖRVÉNYSZÉK

A Miskolci Törvényszék 2017. évi működéséről, a célokról és az elért eredményekről tartottak sajtótájékoztatót az Összbírói Értekezletet megelőzően 2018. május 11-én, Miskolcon. Dr. Répássy Árpád, a Miskolci Törvényszék elnöke szerint hazánk harmadik legnagyobb ítélkezési szervezeti egységeként Borsod megye közjójának az egyik letéteményese évről-évre.

A törvényszék elnöke kiemelte, hogy az ítélkezési tevékenységük minden szegmensében javult a teljesítmény és az eredmények is, melyet jól mutat az is, hogy az elindult ügyek kilencvenöt százaléka egy éven belül befejeződik és a fellebbezések aránya is alacsony. A bíróság az ingatlanflottáját új épülettel is bővítette, így idén május 22-től a Gazdasági Kollégium és a Cégbíróság a Szepessy út 3. szám alatt működik majd. A Debreceni Ítélőtábla elnöke, Dr. Balla Lajos szerint meghatározó szerepet tölt be a Miskolci Törvényszék az Ítélőtábla régiójában, de országosan is kimagasló teljesítményt ér el. Hozzátette, hogy a rendelkezésre álló adatokból azt a következtetést lehet levonni, hogy kiegyensúlyozottan és jó színvonalon dolgozik a törvényszék bírói és igazságügyi alkalmazotti kara. Az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese, dr. Gyarmathy Judit szerint a miskolci bírák kiváló munkát végeztek a 2017-es esztendőben, ugyanis a befejezett ügyek száma kétezerrel meghaladta a beérkezett ügyek számát, amellett, hogy tavaly év végén megemelkedett a beadványok száma. Az OBH elnökhelyettese elmondta, ez mindenképpen megfeszített munkát tükröz, amiért elismerés illeti a Miskolci Törvényszéket. Hozzátette, hogy a 2018-ban életbe lépő három új eljárásjogi kódex miatt a borsodi bíráknak is továbbképzéseket szerveztek, hogy naprakészen tudják az ügyeket elbírálni az új jogszabályoknak megfelelően.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 109 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions