Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

FELZÁRKÓZTATÁSI FÓRUM A MEGYEHÁZÁN

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat a felzárkózás-politikai együttműködések támogatása a helyi esélyegyenlőségi programokhoz kapcsolódóan címmel tartott felzárkózási fórumot április 9-nél Miskolcon, a Megyeháza dísztermében.

Magyarországon nagy problémát okoz a hátrányos helyzetű emberek elhelyezése, amelyre az újonnan megalakult Felzárkóztatási fórumban szerepet vállaló harminc résztvevő, köztük civil és egyházi szervezetek, kormányhivatalok, roma nemzetiségi önkormányzatok képviselői, helyi önkormányzati szereplők és intézmények képviselői igyekeznek hozzájárulni a megyében élők foglalkoztatottságához. Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke szólt arról, hogy a fórum célja a pályázat segítése, amelyre harminchat hónap áll rendelkezésre 2018. február 1-jétől – 2021. január 31. között. Az ülésen civil szervezetek és egyházi képviselők vettek részt, akik a hátrányos helyzetű embereknek igyekeznek támogatást nyújtani majd az együttműködési megállapodás aláírására is sor került.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 103 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions