Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

SZABÁLYSZEGÉSEK A KÖZUTAKON

A civil rendőrautókba telepített kamerákkal azonnal rövidre lehet zárni a szabályszegéseket. Miskolcon például a vezetés közbeni telefonálások, záróvonal átlépések mellett súlyos törvénysértés is történt, amit kamera is rögzített. A Miskolci Rendőrkapitányság illetékességi területén, a kamerafelvételek alapján idén márciusban összesen harmincegy alkalommal intézkedtek a járőrök.

A legtöbb esetben a vezetés közbeni telefonálás, záróvonal átlépése, elsőbbségi szabályok megsértése, irányjelzés elmulasztása miatt, vagy éppen a rakomány nem megfelelő rögzítése miatt állították meg a járművezetőket. A kamerák elsődleges célja a szabályszegők kiemelése a forgalomból, hiszen előfordult olyan eset is, hogy egy autós a járdára is felhajtott, a piroson átment és majdnem elütött egy babakocsit toló nőt. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a legjobb baleset-megelőzés, ha betartjuk a szabályokat.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 68 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions