Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

KIÜTÉSES GYŐZELEM

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei női kispályás labdarúgó bajnokság tizedik fordulójában a Szerencs Városi Sport Egyesület csapata Taktaharkányt fogadta április 7-én. A Kulcsár Anita Sportcsarnokban megrendezett találkozón a szerencsiek az őszi döntetlenért igyekeztek revansot venni valamint megszerezni a tavaszi szezon első győzelmét. Az összecsapás mindkét együttesnek nehezen indult, a játék irányítását a hazaiak vették át hamarabb, amelynek eredményeként már az ötödik percben előnyhöz jutottak a szerencsiek.

A vendégek hiába próbáltak veszélyes támadásokat felépíteni nem jártak sikerrel. A félidőre magabiztos négygólos szerencsi előnnyel vonultak a csapatok. A második játékrészben is a hazaiakról szólt, akik ígéretes helyzetkihasználásuknak köszönhetően döntötték el újabb két szerzett találatukkal az összecsapást, amely 6-0-s kiütéses győzelemmel ért véget. Értékes három pontjával a Szerencs Városi Sport Egyesület a bajnoki tabella hetedik-, míg Taktaharkány két pozícióval lemaradva a kilencedik helyen áll.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 14

Yesterday 74

Week 88

Month 1352

All 168544

Currently are 80 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions