Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MENJÜNK VILÁGGÁ MISKOLCON

A Szerviz Iroda Kft. XXV. alkalommal rendezte meg Miskolcon március 9-én, az Észak-magyarországi régió legnagyobb idegenforgalmi kiállítását, a „Menjünk Világgá Utazási Kiállítást”. A nagyszabású rendezvényen több mint nyolcvan stand várta a látogatókat, ahol külföldi díszvendégként Szlovákia mutatkozott be, amely az utóbbi időben megduplázta Magyarországról történő beutazó turizmusát.

A tárlat belföldi vendége Kossuth szülőhazája, Monok település volt. Demeterné Bártfay Emese polgármester beszédében hangsúlyozta, hogy rengeteg nevezetesség van a községükben, ráadásul izgalmas programokat is szerveznek minden évben, hogy településük még vonzóbbá váljon a turistáknak. A miskolci ITC-ben megtartott idegenforgalmi tárlaton Bárdos István, a rendezvény szervezője idézte vissza a kezdeteket és örömét fejezte ki, hogy már negyed évszázada tartják meg a turisztikai rendezvényt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 65

Week 225

Month 1024

All 161558

Currently are 45 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions