Vivid - VirtueMart Template
Warning: getimagesize(kepek/2018/02/25/verseny4.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /web/ababook/globotv.hu/www/plugins/content/smartresizer/smartresizer.php on line 468

GloboTV

RENDÉSZETI CSAPATOK VERSENYE

Második alkalommal rendezték meg az Országos Középiskolai Rendészeti Csapatverseny régiós válogatóját március 10-én. A Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumba több megye összesen huszonnégy csapata érkezett azért, hogy megmutassák rátermettségüket.

A rendészeti tantárgyakat is tanuló fiatalok katasztrófavédelmi, rendőrségi- és büntetésvégrehajtási programokon vettek részt, majd szakmai irányultságú elméleti feladatokat oldottak meg. Fizikális felkészültségükről a sportpályán és a tornacsarnokban, míg lőkészségükről a lőtéren adtak tanúbizonyságot a leendő rendészek. A versenyen mindenki a legjobb formáját igyekezett nyújtani, hiszen a csapatok célja a március 23-24-e közötti körmendi országos döntőbe való bejutás.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 10

Yesterday 65

Week 225

Month 1024

All 161558

Currently are 86 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions