Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

DÍJMENTES PROGRAMOZÓI KÉPZÉS MISKOLCON

A Vodafone Magyarország támogatásával Miskolcon induló Skool Klub célja, hogy a lányokkal is megszerettesse az olyan digitális szakmákat, mint például a programozás. A szolgáltató elkötelezett amellett, hogy fejlessze a fiatalok digitális kompetenciáját és mindenkivel megismertesse a technológia világát.

A Skool célja, hogy minél több fiatalhoz közelebb hozza a digitális alkotás élményét, és népszerűvé tegye a technológiát. Az őszi sikerekből kiindulva most újabb többhetes kurzus indul, amelyre már várják a tizenegy és tizenegy év közti lányok jelentkezését. A résztvevők, a műhelyfoglalkozások során, számítógépes játékokból ismert világok és karakterek segítségével ismerhetik meg a programozás alapjait, miközben elkészíthetik saját játékukat a Scratch nevű programban, amit a képzés végén be is mutathatnak. A tízhetes kurzus március 20-án indul és május 29-én ér véget. Összesen tizenöt főt várnak a programba, amelyre március 12-én, 12 óráig lehet jelentkezni.

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 69

Yesterday 125

Week 363

Month 2237

All 136998

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions