Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Időjárás előrejelzés holnap estig Szerencs térségére

 Holnap borongós időre számíthatunk havazással. Kedd estig a Kárpát-medence időjárását eleinte okklúziós front, majd egy mediterrán ciklon alakítja. Többnyire nagy nedvességtartalmú, hideg levegő áramlik térségünk fölé. Az éjjeli órákban is borult lesz az ég. Már az esti óráktól várható havazás. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad.

Reggelre általában -1 fokig csökken a hőmérséklet. Holnap napközben is borult marad az ég. További havazás, havas eső várható. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad. Délutánra 3 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hidegfronti hatás van térségünkben. Szerdán egy mediterrán ciklon felhőzetéből még további havazásra, havas esőre lehet számítani, majd csütörtökön megszűnik a csapadék, nyugat felől felszakadozik a felhőzet. A hét utolsó napjaiban erősen felhős idő lesz a jellemző. Pénteken, illetve szombaton nem valószínű számottevő csapadék, vasárnap azonban több helyen várható eső, havas eső, havazás. A hőmérséklet jelentősen nem változik.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 39 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions