Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HAGYOMÁNYŐRZŐ DISZNÓVÁGÁS SZIRMABESENYŐBEN

 Vidám disznótoros hangulattal, kolbásztöltő versennyel készültek a szervezők január 28-án a negyedik szirmabesenyői Röfi napra. A megmérettetésre harminckét csapat nevezett be, akik megmutatták a jelenlévőknek, hogyan kell egy igazi magyaros, sertés ételt elkészíteni. Az igazi téli esemény látvány disznóvágással kezdődött, majd a résztvevők azt is megfigyelhették, hogy régen milyen módszerrel perzselték meg az állatot.

A kolbásztöltő verseny résztvevői nagy munkában voltak már korán reggel, ízesítették, darálták a húst. A résztvevők nagy edényekben keverték össze a titkos családi receptek alapján a ledarált sertéslapockát, a sót, a borsot, a piros paprikát, fokhagymát és a szalonnát. A Röfi napra ellátogatott a Szirmabesenyő testvértelepülésének Husztnak a polgármestere is. Ez alkalommal a kolbásztöltők a média csapatok, autószalonok és vegyes kategóriában mérhették össze tudásukat. A verseny abszolút győzte a Seat szalon lett. A különdíjat az Arnóti Lakodalmas csapat kapta meg. Ennek a télűző eseménynek összekovácsoló és összetartó ereje is van, ráadásul a községben a régi disznótoros hagyományokat is igyekeznek feleleveníteni.

 

 

 

 

 

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 30

Yesterday 84

Week 114

Month 1787

All 133874

Currently are 44 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions