Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

Időjárás előrejelzés holnap estig Szerencs térségére

 Holnap borongós időre számíthatunk estétől már havazás is lehet. A Kárpát-medence időjárását hétfőn egy gyenge hidegfront alakítja, amelynek hatására mindenütt megnövekszik és megvastagszik a felhőzet, és elszórtan számíthatunk csapadékra. Az előttünk álló éjszaka általában változóan felhős idő várható, majd éjszaka egy átmeneti felhőzetcsökkenés után megnövekszik, megvastagszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad.

Reggelre általában -4 fokig csökken a hőmérséklet. Holnap napközben túlnyomóan borult lesz az ég. A késő délutáni, esti óráktól egyre többfelé havazás, hószállingózás valószínű. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Délutánra 3 fokig emelkedik a hőmérséklet. Hidegfronti hatás lesz térségünkben. A következő napokban egy mediterrán ciklon hatására többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen számíthatunk havazásra, havas esőre, a Tiszántúlon esőre. Csütörtökön átmenetileg szakadozik, csökken a felhőzet, hosszabb-rövidebb időre a nap is kisüthet, majd ezt követően ismét felhős idő várható elszórtan csapadékkal. A hőmérséklet lényegesen nem változik.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 19 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions