Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

TÉVÉS FORGATÁSOK MISKOLCON

Miskolc turisztikai szervezete az idén is sokat dolgozik a város népszerűsítésén és a turizmus fejlesztésén. A megyeszékhelyen több tévés forgatócsoportot fogadnak, illetve előkészítik a forgatások szakmai hátterét. Az MTVA Itthon vagy! című műsora tavaly szeptember közepén mutatta be a Miskolcról tavaly augusztusban készített epizódját.

Az idén is készül ilyen műsor, ami Észak-Magyarország gyógyturizmusával foglalkozik majd. Ez a tervek szerint, február 16-án kerül majd adásba. A miskolci szolgáltatáskínálatból két fontos helyszínen a miskolctapolcai Barlangfürdőben, valamint a Szent István-barlangban Lillafüreden is készültek felvételek. A Barlang Aquaterápián kezelést, víz alatti gyógytornát is filmezhetett a stáb, a Barlangfürdőben pedig Scheitzner Beáta, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője ismertette a fürdőkomplexum szolgáltatásait. Idén januárban miskolci forgatásra készül az MTVA Hazahúzó című műsorának stábja is. A turisztikai szolgáltatókkal, látnivalókkal történő egyeztetésben, a forgatás helyi szervezésében és a stáb idegenvezetésében a város turisztikai szervezete, a Miskolci Idegenforgalmi Marketing Nonprofit Kft. munkatársai vesznek részt.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 22

Yesterday 72

Week 22

Month 1461

All 164193

Currently are 29 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions