Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

REMÉNYTELI ÚJÉVKÖSZÖNTŐ SZIRMABESENYŐN

Az új esztendő egy munkás időszak kezdetét is jelenti Szirmabesenyőn. A nagyközség önkormányzata által január 5-én szervezett évindító fogadáson a helyhatóság munkáját segítők -közöttük az adóforintjaikkal különösen jelentős támogatást nyújtó vállalkozók- részvételével megtartott eseményen a település polgármestere összegezte az elért eredményeket.

Huszti Gábor beszédében a kitűzött célok között említette a helyi gazdaság erősítését, a tartalmas közösségi élet megteremtését és az infrastruktúra fejlesztését. Az eltelt időben a 26-os főút megújult mindkét oldalán az önkormányzat partneri támogatásával az Ongropack Kft. pedig nyolcmilliárd forintos befektetésének köszönhetően várhatóan háromszáz főt foglalkoztat, míg a mögötte négymilliárd forintból felépített csarnokban kétszázhatvan fő talál munkát, míg a Suzuki-Mazda és a Mercedes Benz autószalonok európai szintű szolgáltatásokat nyújtanak. A beruházásoknak köszönhetően a helyi adóknál is jelentős növekedés figyelhető meg, hiszen a két évvel ezelőtti ötven millió forint 2017-re kilencvenegy millió forintra emelkedett. A közösségfejlesztést segítették színvonalas helyi rendezvények, amelyek száma a tavalyi esztendőben több új programmal bővült. Szirmabesenyő közel egymilliárd forint támogatást nyert el különböző pályázatokon, ami biztosítja a kitűzött célok eredményes megvalósulásának pénzügyi hátterét. A polgármester szerint az idei évben a befektetett energia megtérülhet. Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke pohárköszöntőjében hangsúlyozta, hogy egy település akkor fejlődik, ha olyan versenyképes vállalkozók állnak a háttérben, mint a településen, majd kiemelte, hogy a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében közel hatszáz millió forint érkezik Szirmabesenyőbe. A megyei közgyűlés közreműködésével és a Kárpátalja Megyei Tanács közvetítésével a nagyközség az elmúlt év végén írt alá testvértelepülési megállapodást Huszt városával, ami elősegítheti a gazdasági és kulturális kapcsolatok bővítését.

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

7:00 Globo Magazin

15:00 Egy falat kenyér és egy csipetnyi szó

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Globo Világjáró 

Hirdetés

szerencsejatek logo

Hirdetés

29060805 1952167878158500 7055384780324431793 o

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 78

Yesterday 82

Week 478

Month 1747

All 147783

Currently are 36 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions