Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

REMÉNYTELI ÚJÉVKÖSZÖNTŐ SZIRMABESENYŐN

Az új esztendő egy munkás időszak kezdetét is jelenti Szirmabesenyőn. A nagyközség önkormányzata által január 5-én szervezett évindító fogadáson a helyhatóság munkáját segítők -közöttük az adóforintjaikkal különösen jelentős támogatást nyújtó vállalkozók- részvételével megtartott eseményen a település polgármestere összegezte az elért eredményeket.

Huszti Gábor beszédében a kitűzött célok között említette a helyi gazdaság erősítését, a tartalmas közösségi élet megteremtését és az infrastruktúra fejlesztését. Az eltelt időben a 26-os főút megújult mindkét oldalán az önkormányzat partneri támogatásával az Ongropack Kft. pedig nyolcmilliárd forintos befektetésének köszönhetően várhatóan háromszáz főt foglalkoztat, míg a mögötte négymilliárd forintból felépített csarnokban kétszázhatvan fő talál munkát, míg a Suzuki-Mazda és a Mercedes Benz autószalonok európai szintű szolgáltatásokat nyújtanak. A beruházásoknak köszönhetően a helyi adóknál is jelentős növekedés figyelhető meg, hiszen a két évvel ezelőtti ötven millió forint 2017-re kilencvenegy millió forintra emelkedett. A közösségfejlesztést segítették színvonalas helyi rendezvények, amelyek száma a tavalyi esztendőben több új programmal bővült. Szirmabesenyő közel egymilliárd forint támogatást nyert el különböző pályázatokon, ami biztosítja a kitűzött célok eredményes megvalósulásának pénzügyi hátterét. A polgármester szerint az idei évben a befektetett energia megtérülhet. Török Dezső, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke pohárköszöntőjében hangsúlyozta, hogy egy település akkor fejlődik, ha olyan versenyképes vállalkozók állnak a háttérben, mint a településen, majd kiemelte, hogy a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program keretében közel hatszáz millió forint érkezik Szirmabesenyőbe. A megyei közgyűlés közreműködésével és a Kárpátalja Megyei Tanács közvetítésével a nagyközség az elmúlt év végén írt alá testvértelepülési megállapodást Huszt városával, ami elősegítheti a gazdasági és kulturális kapcsolatok bővítését.

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

Hirdetés

29060805 1952167878158500 7055384780324431793 o

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 1

Yesterday 88

Week 379

Month 1690

All 139737

Currently are 49 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions