Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ELBÚCSÚZTAK A MÁDI VÉGZŐSÖK

Csengőszó hallatára járták utoljára körbe a termeket, a Koroknay Dániel Tehetséggondozó Általános Iskola tanulói június 16-án, Mádon. Az ünnepségen elsőként Nyíri Tibor, Szerencs város alpolgármestere szólt a diákokhoz, aki a legjobb tanulónak járó Kiss Attila-díjat adta át Török Vivien Boglárka nyolcadik osztályos ballagónak. Ezt követően Tatárka József, Mád polgármestere jutalmazta Koroknay emlékdíjjal Csengeri Evelin Klárát, Juhász Flórát és Török Vivien Boglárkát. Elismerésben részesült továbbá az ünnepség során Mátyás Péter, Lengyel Milán és Márkus Tibor Bence is kimagasló teljesítményüknek köszönhetően.  

A díjátadást követően Toplenszkiné Csengeri Anikó, igazgató asszony szólította ki az iskola harminchat kitűnő eredménnyel zárt hallgatóját a tanév során. Évzáró beszédében kifejtette, hogy nagy köszönettel tartozik minden pedagógus, diák és szülő nevében a Klebelsberg Központ Szerencsi Tankerületi Központjának és Mád község Önkormányzatának. Az iskola igazgatója örömmel közölte a szülőkkel, hogy a napokban került benyújtásra az intézmény infrastruktúrájának fejlesztését szolgáló EFOP – 4.1.3-17 pályázat, amely nyertes elbírálás eseten harminc millió forint vissza nem térítendő támogatást jelent az iskolának. Az iskola udvarán a tanévben hatalmas lendülettel folyt az építkezés, egyetlen hétre állt csak le a téli időszakban a munka, amelynek eredményeként hamarosan birtokba vehetik az iskola tanulói a megújult tornatermet, amelyet a legmodernebb eszközökkel szereltek fel. S, hogy a diákok sem maradjanak örömhír nélkül, az iskola ottalvós, ötnapos zánkai Erzsébet tábort szervez, ahol ötven tanuló hat pedagógus kíséretében pihenheti ki a tanév fáradalmait. Idén ötödik alkalommal vesznek részt a tanulók a Baskói tábor programsorozatában, amely jutalomkirándulás részvételét kimagasló eredményükkel érhették el a diákok. Az iskola képzési kínálata is tovább bővül, hiszen szeptembertől új modern táncoktatásra is lehetőségük lesz a tanulóknak Kovács Annamária vezetésével. ECDL vizsgára is felkészítik a végzős hallgatókat és gyermekénekkar képzésben is kipróbálhatják magukat a kiváló hangú gyermekek. Az iskola továbbra is együttműködik a Mád FC vezetésével, ahol labdarúgó edzésekre járhatnak és tömegsport keretein belül számos sportágat is kipróbálhatnak a sportolni vágyó gyermekek.

 

  

Online televízióadás


mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

7:00 Globo Magazin

15:00 Egy falat kenyér és egy csipetnyi szó

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Globo Világjáró 

Hirdetés

szerencsejatek logo

Hirdetés

29060805 1952167878158500 7055384780324431793 o

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 66

Yesterday 83

Week 419

Month 1917

All 145268

Currently are 57 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions