Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

LÁT-LELET KIÁLLÍTÁS MISKOLCON

Lát-lelet címmel nyílt kiállítás dr. Bobula Zsuzsanna festményeiből június 15-én, Miskolcon a Művészetek Házában. Az alkotások között csupa virág-világot láthattak az eseményre látogatók. „Ezeknek a virágoknak azonban nincs közük a földhöz, nem földszagúak, nem földhöz ragadottak, nem létezők.” – fogalmazott Dr. Pankucsi Márta, aki szerint a művész olaj és akvarell festményeinek üzenete az, hogy a bénaság helyett válasszuk az elevenséget, a vakság helyett a látva látást, csak akarnunk kell és tennünk érte. 

Ebben a reményben nyitotta meg a kiállítást az orvos, aki szerint dr. Bobula Zsuzsanna művei felhívás arra, hogy mi is leljük meg a saját szép világunkat és, ha megtaláljuk, akkor éljük is meg, ne hagyjuk, hogy nyomtalanul, örömtelenül teljen el az életünk. A Lát-lelet a teljességet, az egyetemességet közvetíti, amit minden természet és művészet kedvelőnek érdemes megtekintenie.

 

  

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 30

Yesterday 84

Week 114

Month 1787

All 133874

Currently are 43 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions