Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

HÁLADÓ ISTENTISZTELETEN A SZERENCSI GIMNAZISTÁK

A szerencsi Bocskai István Katolikus Gimnáziumban június 12-én tanévzáró szentmisét tartottak. A diákok, az oktatási intézmény pedagógusai Kocsis Sándor, plébános iránymutatásával mondtak köszönetet Istennek a 2016/2017-es tanév sikereiért.  

A plébános arra kérte a jelenlévőket, hogy mindannyian legyenek hálásak az Úrnak azért, hogy épségben, egészségben együtt az iskola falai között tölthették el ez az időszakot. Az istentiszteleten a tanulók egyházi dalokat énekeltek és olvastak fel a Bibliából. Ezután minden a sportról és az egészséges életmód népszerűsítéséről szólt. A hagyományőrző napot a Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével a Bocskai István Katolikus Gimnáziumban pályázat keretében valósították meg. A tanulók nagyon jól érezték magukat, hiszen kipróbálhatták a buborék focit, a 11-es rúgást, a szumó birkózást, a gokartozást és megtudhatták azt is, hogy Kovács Kokó István, hogyan lett olimpiai bajnok ökölvívó. A tanulók közül többen arra is vállalkoztak ezen a napon, hogy kikerékpároztak Legyesbényére. 

 

 

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 29

Yesterday 84

Week 113

Month 1786

All 133873

Currently are 83 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions