Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A LOVAS SPORT NÉPSZERŰSÍTÉSE MEZŐZOMBORON

A lovasok tiszteletkörével vette kezdetét az immár ötödik alkalommal megrendezett Fogathajtó verseny, június 10-én, a mezőzombori sportpályán. A rendezvényt Radó Béla, a település polgármestere nyitotta meg, aki visszatekintett az elmúlt évekre. 2013-ban, amikor az első megmérettetés gondolata felmerült, a község egyik lakója arra kérte Mezőzombor vezetőjét, hogy adjanak helyet a lovas sport népszerűsítésének, amire ő nagy örömmel mondott igent. 

Azóta hagyományszerűen minden évben megtartják a vetélkedőt: póni és nagy fogatok kategóriában. A pálya hossza 800 méter. A versenyzőknek 230-as irammal 209 másodperc alatt kell teljesíteniük a feladatot úgy, hogy összesen 30 akadályt építettek fel. Egy levert labdáért három büntetőpont jár. A 15-ös számú egy összetett, új típusú akadály, amit kék szoknyával láttak el: ha a négy labdából bármelyik leesik, büntetőpont jár érte. Az eseményen az íjászatot, mint sportlehetőséget, valamint egész napos lovagoltatást is ingyenesen igénybe vehettek felnőttek és gyerekek egyaránt. A bajnokságra kilátogatóknak tombola vásárlására is volt lehetőségük, amelynek a fődíja egy póniló.

 

Online televízióadás

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra program keretében támogatja.

Hirdetés

szerencsejatek logo

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

globotv tropical 1 2

Hirdetések

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 30

Yesterday 84

Week 114

Month 1787

All 133874

Currently are 75 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions