Vivid - VirtueMart Template

Friss Hírek

VÁDAT EMELTEK A RENDŐRÖKRE TÁMADÓK ELLEN

A Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség vádat emelt négy ember - köztük egy fiatalkorú - ellen, akik még április közepén a Miskolci Rendőrkapitányság járőreire támadtak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Ongán - mondta az ügyészség helyettes szóvivője augusztus 10-én az MTI-nek. Barkó Tamás emlékeztetett arra, hogy az áprilisi rendőri intézkedés előzménye egy alkoholfogyasztás miatt eldurvult névnapi összejövetel volt. A vádlottak közül hárman láncos botokkal felfegyverkezve saját rokonaikra támadtak azok lakásán.

 

A helyettes szóvivő hozzátette: a bűncselekmény miatt kiérkező rendőröket többen szidalmazták, megöléssel fenyegették őket, a négy vádlott - apa és fia, valamint az apa élettársa és testvére - pedig ütlegelni, lökdösni, az egyenruhájuknál fogva rángatni kezdte a rendőröket, köztük egy nőt, akinek a haját is tépték és a nyakát szorongatták.

Az intézkedő rendőrök közül hárman könnyebb sérüléseket szenvedtek, kettejük szolgálati egyenruhája megrongálódott. A rendőrségnek csak mintegy harminc fős erősítéssel sikerült a rendet helyreállítania - ismertette Barkó Tamás. Az ügyészség a négy vádlottat csoportosan elkövetett, hivatalos személy elleni erőszak bűntettével, valamint egyiküket ezzel halmazatban könnyű testi sértés vétségével vádolja, és három vádlottal szemben végrehajtandó, míg egy vádlottal szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztés kiszabására tett indítványt a Miskolci Járásbíróságnak. (A fotó illusztráció, forrása: boon.hu)

Online televízióadás

online television

Hirdetések

FELHÍVÁS

 

                 

Hirdetés

mecenatura logoA Globo TV médiaszolgáltatási tevékenységét a
Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

Globo Heti Műsorújság

Hétfő

07:00 Globo Magazin

08:00 Tanulószoba

10:00 Kvantum

11:00 Szent István TV - új adás

12:00 Székelyföld Magazin - új adás

13:00 Generációnk

14:00 Globo Konyha

14:30 Diagnózis

15:00 Középsuli

16:00 Sport Társ

17:00 A Doktor - új adás

17:30 Mese Délelőtt

18:00 Globo Portré

19:00 Globo Magazin

20:00 Szerencsi Hiradó

 

SFbBox by afl odds

Today 20

Yesterday 237

Week 2064

Month 579

All 688410

Currently are 58 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions