Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

A MOZGÁS SZERELMESEIT VÁRJÁK LILLAFÜREDEN

Izgalmas programokkal várják a szervezők a Zsongó Lillafüred Sport- és Kulturális Rendezvényre látogatókat, amit május 28-án és 29-én rendeznek meg Lillafüreden, immár tizenhatodik alkalommal. Erről az eseményről tájékoztatta Hubay György, alapító-főszervező a sajtó képviselőit, május 25-én a Palotaszállóban.

 

Az olimpia évében egyedülálló produkciókkal és számos miskolci élsportolóval próbálják népszerűsíteni a sport és a szabadidős programokat a fiatalok körében. A mozgás szerelmeseit többek között a Dance Elite Táncegyüttes bemutatója, óvodások műsora, a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadása és nem utolsósorban sport talkshow várja a lillafüredi Erzsébet-sétányon. A szervezők lehetőséget nyújtanak az érdeklődőknek, hogy kipróbálják magukat a legkülönfélébb sportágakban, mint például íjászatban, thai boxban, vagy éppen kajak-kenuban. A kultúra kedvelői gyönyörködhetnek a táncművészetben, valamint a Miskolci Nemzeti Színház művészeinek előadásában, várostörténeti vetélkedőn vehetnek részt, ráadásul Eperjesi Erikával és Jenei Gáborral is találkozhatnak.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 70

Yesterday 114

Week 705

Month 2825

All 292714

Currently are 19 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions