Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

MISKOLC KÖLTSÉGVETÉSÉT MÓDOSÍTANI KELL

A 2016. évi központi költségvetés módosítása mellett, amely 50 milliárd forintot biztosít a Modern városok program ez évi forrásaihoz, Miskolc költségvetését is módosítani kell a program gördülékeny megvalósításához – közölte a sajtó képviselőivel Kriza Ákos polgármester május 24-én, Miskolcon. Hozzátette: a Modern városok program egyes projektjei részben, illetve kizárólag állami forrásból valósulhatnak meg, ezért kell módosítani az idei költségvetést.

 

Kriza Ákos az elmúlt év áprilisában írt alá megállapodást Orbán Viktor miniszterelnökkel Miskolcon; ez mintegy 180 milliárd forintos projekt megvalósítását jelenti Borsod-Abaúj-Zemplén megye székhelyének. Az összeg jelentős hányadát, 150 milliárd forintot a Miskolc-Kassa autópálya Miskolc-országhatár közötti szakaszának megépítésére fordítják. Ezenkívül turisztikai fejlesztésekre - a diósgyőri vár további rekonstrukciójára, a miskolctapolcai strand második ütemének fejlesztésére -, valamint a városban működő, a közbiztonságot erősítő intelligens kamerarendszert bővítésére, új ipari park kialakítására is jut a pénzből - közölte a polgármester. Azért, hogy a Modern városok programja már az idén is gördülékeny legyen, módosítani kell a város költségvetését, amelynek a fedezete pedig az állami költségvetés módosításában jelenik meg - mondta Kriza Ákos, jelezve: ez Miskolc esetében több mint 3,2 milliárd forintot jelent. (Fotó: MTI)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 67

Yesterday 114

Week 702

Month 2822

All 292711

Currently are 13 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions