Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

EGYETEMI KÉPZÉS INDUL ÓZDON

Együttműködési szerződést írt alá a Miskolci Egyetem és Ózd Város Önkormányzata május 4-én. Az együttműködés tárgya egy közösségi felsőoktatási képzési központ létrehozása a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény és a részleteket szabályozó kormányrendelet rendelkezései alapján. A felsőoktatási stratégia a központok létrehozását elsősorban a hátrányos helyzetben lévő térségekben képzeli el, ahol a felsőoktatási intézmények nagyobb távolsága miatt nehézségekbe ütközik a részvétel a felsőfokú oktatásban.

 

Az egyeztetések alapján az önkormányzat kezdeményezte a műszaki képzési területen az anyagmérnöki alapképzési szak, valamint társadalomtudományi területen a szociális munka alapképzési szak és a kulturális antropológia alapképzési szak indítását Ózdon levelező tagozaton. A Miskolci Egyetem és Ózd Város Önkormányzata elkötelezett abban, hogy segítse a régió továbbtanulni szándékozó fiataljait, hogy helyben tanulhassanak, és a megszerzett tudás és diploma birtokában munkát is találjanak. (Fotó: F. Kaderják Csilla)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 129

Yesterday 191

Week 129

Month 4800

All 283993

Currently are 37 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions