Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ELISMERTÉK A NÉPTÁNCOSOKAT

„A tánc a lélek rejtett nyelve.” – szokták mondani, hiszen a mozgás szeretete velünk születik, ösztöneinkben él. Elég, ha felcsendül a zene, a testünk magától beindul, hiszen a tánc alapja a ritmus, de legfontosabb: a lélekből fakadó késztetés. A HON Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 2003-ban kezdte el működését.

 

Horváth Csaba, az iskola alsódobszai és megyaszói csoportok táncpedagógusa a fellépő ruhákkal is motiválni szeretné a fiatalokat, fejleszteni szépérzéküket, hiszen a különböző tájak, vidékek mozgásformái akkor igazán életszerűek, ha megfelelő viseletben adják elő. A HON Alapfokú Művészeti Iskola megyaszói csoportja „Töltsd teli pajtás…” című koreográfiáért ezüst minősítést szerzett, alsódobszai csoportja az „Érünk? Érünk.” elnevezésű koreográfiáért bronz minősítést kapott a Sárospataki Alapfokú Művészeti Iskola VIII. Sipos György Néptánc Fesztiválján.

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 126

Yesterday 191

Week 126

Month 4797

All 283990

Currently are 27 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions