Vivid - VirtueMart Template

GloboTV

ÚJRA ITT AZ ALLERGIASZEZON

A tavaszi allergén növények közül, már csak a nyírfa, a juhar, a bükk és a tölgy virágporszemei találhatók meg alacsony mennyiségben, a levegőben. Az allergiás betegek egy kicsit fellélegezhetnek, hiszen a nagyon gyakori allergén fák már elvirítottak, a nyári gyomok még csak most kezdik meg virágzásukat, pollenkoncentrációjuk alacsony szintű. Jelenleg az eperfa szórja legnagyobb mennyiségben a virágporát, ám ez a növény csak gyengén allergén, keveseknek okoz panaszokat.

 

A nyári allergének – elsősorban a pázsitfűfélék, a lórom és az útifű - pollenszórása várhatóan fokozatosan emelkedni fog az elkövetkezendő hetekben, ezért az arra allergiásoknak érdemes felkészülniük rá. A pázsitfűfélék már virítanak, bár mennyiségük most még alacsony. Fontos, hogy a kert tulajdonosok a gyepek nyírását a füvek virágzása előtt végezzék el, ezzel is hozzájárulva a környezetükben élő allergiás betegek tüneteinek csökkentéséhez. (A fotó illusztráció, forrása: baratno.com)

Online televízióadás

online television

Globo Heti Műsorújság

mecenatura logoA Globo Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Média Mecenatúra Program keretében támogatja.

A Globo Televízió műsorai a FIX Televízióban:

Globo Világjáró premier: Kedd 21:00

ismétlés: Hétfő 16:30 Vasárnap 14:30.       

Megyei Híradó premier: Csütörtök 15:30

ismétlés: Hétfő 10:00 Vasárnap 14:00.

                 

Hirdetések

milshop banner 190513 2

Partnereink

Globs logo black

tropical logo3

 

BSAlapitvany

SFbBox by afl odds

Today 29

Yesterday 97

Week 796

Month 2025

All 291914

Currently are 76 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions